Vancouver Canucks hävisi arkkiviholliselleen Calgary Flamesille sunnuntaina tylyin lukemin 1-6. Canucksin jobinposti ottelusta ei jäänyt pelkkään tappioon. Joukkueen sairastuvalle tuli uusi hoidettava.

Canucksin supertulokas Brock Boeser sai toisessa erässä kiekon jalkaansa, eikä pystynyt jatkamaan peliä. Canucks-faneille tarjottiin ottelun jälkeen lisää synkkiä uutisia, kun Boeserin nähtiin poistuvan areenalta kainalosauvoilla.

Boeser, 20, on tällä kaudella takonut 31 ottelussa komeat tehopisteet 17+13=30. Hän johtaa NHL:n tulokkaiden pistepörssiä sekä Canucksin sisäistä pistepörssiä. Kuuluisista Sedinin veljeksistä Henrik on seuran sisäisessä pörssissä toisena tehoillaan 2+21=23 ja Daniel kolmantena tehoillaan 6+15=21.

Vancouver Canucks

@Canucks
“It’s tough. Losing Brock and losing the game. It’s tough right now. It’s a challenge we all have to accept and make the most of.” - Daniel Sedin

Canucksin kokoonpanosta ovat sivussa puolustajat Christopher Tanev ja Erik Gudbranson sekä hyökkääjät Bo Horvat, Brandon Sutter ja Sven Bärtschi. Alkukaudella Boeser muodosti Canucksin tehoketjun yhdessä Horvatin ja Bärtschin kanssa, mutta nyt koko kolmikko on siis sivussa peleistä.

Canucks tiedottanee Boeserin tilasta tarkemmin alkuviikosta. Seura myönsi jo twiitissään, ettei tilanne ole hyvä:

Vancouver Canucks

@Canucks
No update from Coach Green on Boeser's injury. "It's another challenge, that's for sure."