Nyt jysähti uutispommi: NHL-seuran omistajalta huima paljastus: ”Jos tästä tulee katastrofi, muutamme pois”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Ottawa Senatorsin tulevaisuus Kanadassa on puhuttanut jo vuosia, mutta nyt seuran omistaja Eugene Melnyk heitti melkoisella tavalla bensaa muuttohuhujen aiheuttamiin kipinöihin.

Senatorsin alkukausi on lähtenyt katastrofaalisesti liikkeelle ja tätä menoa pudotuspelit ovat vain pelkkä haave kanadalaisseuralle.

Joukkueen heikko menestys on näkynyt rajusti Canadian Tire Centerin lehtereillä. Suuri yleisökato on ajamassa Senatorsia kriisin partaalle.

Melnyk tyrmää kuitenkin kaikki puheet radikaaleimmasta vaihtoehdosta, eli seuran myymisestä.

– En aio päättää elämäntyötäni tässä jääkiekkoseurassa. Kauppaaminen ei tule tapahtumaan, Melnyk sanoi Sportnetille ennen Senatorsin legendojen ulkoilmaottelua.

Kanadan 100 rikkaimman ihmisen joukkoon kuuluva 58-vuotias miljardööri ei kuitenkaan torppaa mahdollisuutta muuttaa seuraa kokonaan toiseen lokaatioon.

– Iso kysymys on se, että olemmeko valmiita käyttämään kaikki täällä tienaamamme rahat toisella alueella, toisessa valtiossa, Melnyk sanoi.

Kokenut bisnesmies on varmana siitä, että Senatorsille ei kuitenkaan haeta uutta sijoittajaa.

– Se ei vain tapahdu. Tämä on urheiluseura. Miettikää, jos omistaisit McDonald’sin, mutta voisit kaupata sen pois. Miksi myisit sen? Se jotain, mitä on todella vaikea ostaa, Melnyk kommentoi.

– Tätä on vain niin kiva katsoa. Mitä muuta tekisin? Olen kanadalainen. Olen jääkiekkofani, mies jatkaa.

Senatorsin yhden suurimman ongelman luo seuran kotiareenan Canadian Tire Centerin hankala sijainti 25 kilometrin päästä Ottawan ydinkeskustasta.

Kanatan kaupunginosassa sijaitsevaan jääkiekkohalliin on surkeat kulkuyhteydet, mitkä heikentävät merkittävästi suuren yleisön pääsemistä paikalle.

Melnyk ei kuitenkaan näe tarvetta muuttaa lähemmäksi Ottawan keskustaa.

– En ole varma olisiko muutto keskustaan tarpeellinen. Tulevatko kaikki Kanatassa asuvat ihmiset keskustaan vai? Muutatko areenan lähemmäksi ihmisiä, jotka eivät saa lippuja peleihin?

– Meillä on vaihtoehtoja ja se on pääasia. Paljon vaihtoehtoja. En huijaa teitä, vakuuttaa Melnyk.

Senatorsin omistajan mukaan muutto kuitenkin tapahtuu, jos muutosta ei tapahdu.

– Jos tästä tulee katastrofi, muutamme pois. Jos yleisöä ei tule katsomoihin, sitten muutamme. Mutta tällä hetkellä meillä menee ihan OK, Melnyk kertoo.

NHL:ään on huhuttu viime aikoina montaa eri kaupunkia, joista eniten puhetta ovat keränneet Quebec City, Houston ja Seattle.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia