Ottawa Senatorsin puolustajaa Erik Karlssonia on pidetty asiantuntija-arvioissa jopa NHL:n parhaana puolustajana. Hän kelpaisi mille tahansa seuralle.

Karlssonin nykyinen sopimus Senatorsin kanssa päättyy 2019. Hän antoi hiljattain ymmärtää, ettei olisi tyytyväinen oloonsa Senatorsissa. Onhan seura NHL:n läntisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä ja pudotuspelit ovat jäämässä haaveeksi.

Pohjois-Amerikassa levitetään kuumaa huhua. Boston Bruinsin kerrotaan kiinnostuneen Karlssonin hankkimisesta vielä tämän kauden aikana.

Bruins tarvitsisi vahvistuksia puolustukseensa. Karlsson on tiettävästi kiinnostuksen kohteena ja olisi tietysti merkittävä vahvistus Bruinsin ykkösviisikkoon sekä ylivoimaan. Bruinsin palapelista puuttuu Karlssonin kaltainen pelaaja ja seuran menestysmahdollisuudet nousisivat huomattavasti ensi kevään pudotuspelejä ajatellen, jos Karlsson siirtyisi Bostoniin.

Senators voisi hyötyä kaupassa taloudellisesti rakentaakseen uutta joukkuetta ja Karlsson pääsisi vastaavasti parempaan seuraan. Senatorsissa hän saattaisi menettää motivaationsa ja sopimushan on muutenkin umpeutumassa vajaan kahden vuoden kuluttua..