Ottawa Senatorsin supertähti Erik Karlsson on jopa hiukan yllättäen liitetty viime aikoina siirtohuhujen kohteeksi, sillä ruotsalaisen nykyinen sopimus on katkolla kesällä 2019.

Taannoin selvisi, että Karlsson olisi halukas testaamaan markkinat ja katsomaan minkälaisen tilin hän tätä kautta itselleen saisi. Nyt Karlsson on kuitenkin paljastanut ruotsalaismedialle, että hänen silloiset kommenttinsa olivat irroitettu asiayhteydestä.

– Ollakseni täysin rehellinen, niin en ole miettinyt asiaa lainkaan. En tiedä miksi edes puhuin siitä, sillä en ole ajatellut asiaa yhtään. Rakastan Ottawassa olemista ja en ole koskaan miettinyt, että haluaisin päästä jonnekin toisaalle, Karlsson kertoi Sportsnetin haastattelussa.

– Se on jotakin sellaista, mitä en ole edes harkinnut. Jos he haluavat muotoilla asian noin, niin siten se sitten olkoot.

Karlsson, joka on tehnyt tällä kaudella 23 otteluun ainoastaan yhden maalin ja yhteensä 18 tehopistettä, onkin vankasti sitä mieltä, että hän ei ole lähdössä Ottawasta minnekään. Kapteeni kuitenkin korosti, että koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää.

– Olen tyytyväinen missä olen juuri nyt. En keskity muihin asioihin lainkaan. Teen nyt vain työni mahdollisimman hyvin. Ja kun aika saapuu, on se käsiteltävä sitten huolella. Tämä on luonnollisesti bisnestä, joten asia on kaksijakoinen. Olen iloinen saadessani olla täällä ja toivon, että he (Senators) ovat myös. Mutta yhä edelleen, tämä on kaksijakoinen asia. Minä voin vain tehdä nyt voitavana ja olen varma, että myös seura tekee omansa. Lähteminen pois on kuitenkin jotakin sellaista, mitä en ole edes harkinnut.