Buffalossa miteltävät nuorten MM-kisat tulevat olemaan täynnä tähtiloistoa, sillä mukana ovat useat tähtikaartin edustajat.

Suomen riveissä pelaavat muun muassa Eeli Tolvanen ja Miro Heiskanen, kun taasen Ruotsin maajoukkueesta löytyy esimerkiksi superlupaava Elias Pettersson.

Kanada sai toki kuulla äskettäin huonoja uutisia, kun Philadelphia Flyers ei vapauttanut vähäiselle vastuulle jäänyttä Nolan Patrickia nuorten maajoukkueen käyttöön.

Se sai nyt kuitenkin todellista lohdutusta pettymykseensä, sillä Montreal Canadiens on vapauttanut puolustaja Victor Meten vaahterapaitojen nuorten maajoukkueeseen.

Mete osallistuu toki vasta Kanadan leiritykseen, josta lopullinen MM-nippu muodostuu, mutta Meten tähänastinen kausi on niin vakuuttava, että kisapaikan pitäisi olla lähes automaatio. Toki mitä tahansa saattaa vielä tapahtua.

Jos Meten nimi ei soita kelloja, ei hätää. Kyseessä on kuitenkin vasta 19-vuotias puolustajalupaus, joka on pelannut NHL:ssä 27 ottelua tehoin 0+4.

Mete on kuitenkin vakuuttanut Canadiensin valmennuksen isolla tavalla, sillä hän on saanut pelata paljon Shea Weberin pakkiparina sekä myös kanadalaisseuran ylivoimalla.

Erityisen paljon Mete on vakuuttanut omassa päässään, minkä lisäksi hänen luisteluaan on ylistetty useissakin eri paikoissa.