Siinä missä muut joukkueet ovat iskeneet tällä NHL-kaudella maaleja kuin liukuhihnalta, päättivät Edmonton Oilers ja Toronto Maple Leafs tehdä asiat viime yönä toisin.

Maple Leafs nimittäin vei joukkueiden välisen kamppailun nimiinsä lukemin 1-0, mitä toiset kutsuvat myös jalkapallolukemiksi.

Nollille jäänyt Oilers saa syyttää tästä vain ja ainoastaan heikkoa viimeistelypelaamistaan, sillä öljymiehet laukoi maalia kohden komeat 41 kertaa. Tästäkään huolimatta se ei saanut kiekkoa kertaakaan nuottaan.

Osittain tästä syystä TSN:n toimittaja Dustin Nelson ehdotti omalla Twitter-tilillään, että pitäisikö suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi nostaa Oilersin ykkösylivoimalle. Myös Toronto Starin Damien Cox ihmetteli, miksi Mark Letestu pelaa Oilersin ylivoimalla.

Tämän jälkeen Oilers-fanit alkoivat käymään Twitterissä todella kuumina. Alle on koottu parhaat palat fanien kommenteista liittyen siihen, miks Puljujärvi ei pelaa ylivoimaa.

Jon Hagan

@heresjono
How come the #Oilers don’t try Puljujärvi on the power play?

Oil Spill

@DaNotoriousOil
Some person named Puljujarvi might be able to help you. He wears 98 in case you weren't sure

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
Another #Oilers PP. Time to capitalize. #LetsGoOilers

kerman

@HighnDrai
Imagine Puljujarvi in Letestu's spot on the PP. That one timer from the half wall 👌🏽#Oilers

Baggedmilk, Oily Boy 🍹

@jsbmbaggedmilk
Puljujarvi on the power play please.

I can’t wait until Todd McLellan gets fired. Absolutely fucking delusional not to have Puljujarvi on the PP.. Best shot on the team, 5 on 3 and all kinds of room out there and he’s on the bench.