Florida Panthers onnistui kaatamaan viime yön kotiottelussaan kuumavireisen Winnipeg Jetsin lukemin 6-4.

Florida iski voittomaalinsa päätöserän puolivälissä, kun Michael Healey iski kiekon nuottaan. Vincent Trocheck lopetti Jetsin kirin vain kaksi sekuntia ennen erän loppumista, iskien kiekon tyhjään maaliin.

Kuitenkin, kun ottelua oli jäljellä enää noin viitisen minuuttia, alkoi Panthersin jumbotronilla jo omat juhlat.

Nimittäin, kun Panthers tekee maalin tai tulee ottelussa ensi kertaa jäälle, ampuu jumbotroni kaikista alakulmista savua. Tarkoituksena on luoda halliin lisää älämölöä ja tunnelmaa, joskaan tämä ei ole aina Floridassa kaikista helpoin rasti.

Tällä kertaa savua tulikin sitten ulos jopa kesken pelin ja vain yhdestä kulmasta. Näky olikin huvittava, sillä videolta näkyy kuinka kaukalossa on yhä peli kesken, mutta yksi kulma ampui joka tapauksessa savua ulos.