Detroit Red Wingsin alkukausi on ollut yhtä soutamista ja huopaamista. Esimerkiksi viime yönä se kaatoi Winnipeg Jetsin lukemin 5-1, mutta ei ole kauaakaan, kun Montreal Canadiens rökitti punasiivet 10-1.

Tämä on herättänyt myös puheet siitä, että pitäisikö päävalmentajana toimivan Jeff Blashillin virkaa katsoa tarkemmalla silmällä. Eli siis onko mies onnistunut tehtävässään, vai laahaako seura juuri hänen takiaan.

Nyt asiaa on kysytty myös GM:n tontilla toimivalta Ken Hollandilta, jonka potkuja fanit ovat vaatineet jo pidemmän aikaa. Holland ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan Blashillin tilannetta ainakaan viime sunnuntaina, mikä ei rehellisesti sanottuna ole kovinkaan hyvä merkki päävalmentajan näkövinkkelistä katsottuna.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Sen sijaan Holland suostui kertomaan hiukan tulevista siirtomarkkinoista ja mahdollisista treideistä. Hänen mukaansa vastaus löytyy yleisesti joukkueen sisältä, mutta vaihtokaupan mahdollisuutta hän ei poissulkenut.

– Aiemmin, kun hävisimme kuusi ottelua putkeen, tämä sama joukkue nousi tästä suosta ja sen rekordi oli sen jälkeen 6-2-2, Holland kertoi MLiven mukaan.

– Useimmiten vastaus löytyy omasta pukukopista. Minun vastuullani on kuitenkin olla yhteydessä muihin GM:iin ja tarkastella ketä on vapailla markkinoilla. Sitä olen nyt myös tehnyt.