NHL-seura Philadelphia Flyers on hävinnyt nyt kymmenen ottelua putkeen ja erityisesti seuran fanit ovat vaatineet potkuja päävalmentaja Dave Hakstolille.

Hakstolin palkkaaminen oli aikanaan yksi Ron Hextallin ensimmäisistä päätöksistä Flyersin GM:nä. Päätös kyseenalaistettiin jo tuolloin, sillä monet pitivät hyppyä yliopistosarjasta suoraan päävalmentajaksi NHL:ään liian kovana.

Sellaiseksi tuo hyppy on myöskin osoittautumassa.

Hextallilla on toki ollut vaikeuksia myöntää epäonnistuneensa ”kokeessaan”, ja hän on seissyt viimeiseen saakka Hakstolin takana, mutta nyt Philadelphia Daily Newsin toimittaja Sam Carchidi kertoo pelaajien menettäneen uskonsa valmentaajaansa.

– Näyttäisi vahvasti siltä, että Flyers-pelaajat eivät enää pelaa päävalmentaja Hakstolille. Alun perin hänellä piti olla aikaa vuoden 2018 alkuun saada kurssi kääntymään, mutta nyt se on kaukana varmasta, Carchidi kirjoittaa.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Carchidin sanat on enemmän kuin helppo allekirjoittaa. Hextall nimittäin puhui joukkueen toissa ottelun jälkeen, miten joukkueen tappiot ovat olleet todella niukkoja – ja ovatkin olleet, ja heti seuraavassa ottelussa tulee paljon rajumpi sukellus 0-3-kotitappion muodossa Boston Bruinsille.

Kaiken lisäksi esitys oli Flyers-pelaajilta totaalisen hengetön ja sillä tavoin he toivat ilmi, että kelkan kääntymiseen tarvitaan muutoksia, tapahtui se sitten tietoisesti tai alitajuisesti.

EDIT [05.12.2017, 08:52]: Hakstol ja Flyers onnistuivat väistämään ainakin ensimmäisen luodin, kun joukkue kaatoi Calgaryyn palanneen Brian Elliottin 43 torjunnan johdolla paikallisen Flamesin lukemin 5-2.