Dallas Starsiin kesällä kolmantena varattu Miro Heiskanen on pelannut tällä kaudella HIFK-nutussa erinomaisella tasolla, mistä oiva esimerkki on hänen tehopistemääränsä, 9+4, 16 otteluun.

Heiskanen oli kuitenkin todella lähellä loukata itseään eilen pahemman kerran, kun Helsingin IFK kohtasi kotonaan Tampereen Ilveksen.

Heiskanen oli nimittäin noussut hyökkäyksen kärkeen ja lähti jahtaamaan pelivälinettä, joka oli heitetty hetkeä aiemmin Ilveksen päätyyn.

Suomalaispuolustaja otti tilanteessa luistelukilvan Ilveksen Juuso Pullin kanssa, joka oli Heiskasta muutaman potkun edellä.

[readmore from=”suomalaiset”]

Sitten Pulli päätti kuitenkin tarjota Heiskaselle taklauksen, joka ei ollut lainkaan valmiina ottamaan pommia vastaan. Hyvästä peliälystään tunnettu Heiskanen onnistui kuitenkin väistämään Pullin osuman, mutta siinä samalla hän kaatui liukuen ilkeän näköisesti laitaan.

Heiskanen ei kuitenkaan loukannut tilanteessa itseään ja iski ottelussa vielä HIFK:n tärkeän tasoitusosuman. Voit katsoa taklauksen tämän linkin kautta.

HIFK:n tuore urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen ei ollut lainkaan tyytyväinen Pullin toimintaan, ja hän oli kertonut asiasta muun muassa otteluvalvojalle. Salmelainen antoi palaa myös median edessä.

– Ei kuulu jääkiekkoon. Kiekoton pelaaja viisi metriä ennen laitaa. Nämä ovat todella vaarallisia tilanteita, ja ne pitää kitkeä pois, Salmelainen kertoi Iltalehden mukaan.