[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Columbus-Anaheim
Lauantaina 2.12 klo 02.00
NHL

Columbus on jyrännyt vastustamattomasti koko alkukauden ja johtaa ansaitusti Metropolitan-divisioonaa. Joukkue operoi selkeällä sapluunalla ja kaikki pelaajat tietävät oman roolinsa. Esiin on noussut suomalaisten iloksi Markus Nutivaara, joka on vakiinnuttanut paikkansa Columbuksen puolustuksessa ja summannut siinä ohessa hienot tehot 1+8. Columbukselta puuttuu edelleen kylmänviileä ratkaisija, joka voi yllättävistäkin paikoista laittaa mustan häkkiin, mutta ainakin toistaiseksi kollektiivinen vastuunjako näyttää toimivan.

Anaheim on kärsinyt selvästi Ryan Getzlafin ja Ryan Keslerin puuttumisesta, joukkue on ollut vailla kärkisentteireitä jo liian pitkään. Kiekollisessa pelissä on ollut isoja puutteita, koska peliä rytmittävät sentterit ovat olleet parantelemassa vammojaan. Laadukas puolustus koki kolauksen, kun Sami Vatanen treidattiin yllättäen New Jersey Devilsin riveihin. Vaihtokaupassa takaisin pelaajapuolella tulivat Adam Henrique sekä Joseph Blandisi. Rikkinäisen ankkalauman tehoikkaampana pelaajana on hieman yllättäen Rickard Rakell tehoilla 8+10 / -6. Anaheim on tällä kaudella ollut liian tehoton ja päästänyt liikaa maaleja, jonka vuoksi se onkin voittanut vain 11 peliä, kun kautta on takana 25 ottelua.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Columbus pääsee otteluun ilman kokoonpanohuolia. Anaheimilta sivussa ovat Jared Boll, Patrick Eaves, Ryan Getzlaf, Ondrej Kase sekä Rickard Rakell. Iso miinus vierasjoukkueelle poissaoloista.

Arvio

Pahasti siipirikkoinen Anaheim vaikuttaa etukäteen olevan vaikean tehtävän edessä. Sen pitäisi pystyä haastamaan vieraissa yksi tämän hetken tasaisimmista joukkueista, ja lisäksi joukkue juuri menetti ylivoiman ja hyökkäyspelin kannalta tärkeän Sami Vatasen. Columbuksen tilastot ovat lähes päinvastaiset kuin vierasjoukkueella, sillä se on viimeistellyt 72 osumaa ja päästänyt 60. Tasapainoisen joukkueen lukemia, jonka viimeisenä lukkona on toiminut itse varmuus, Sergei Bobrovsky. Neljä peliään edellisestä viidestä voittanut Columbus kelpaa veikkaajille maukkaalla kertoimella.

Columbus-Anaheim 1 (2.00)