Los Angeles Kingsin yksi suurimpia tähtiä, puolustaja Drew Doughty, on puhunut tulevasta jatkosopimuksestaan jo aiemmin suorin sanoin, mutta tällä kertaa Doughty meni vielä astetta pidemmälle.

Miehen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, minkä jälkeen hänestä tulee rajoittamaton vapaa agentti.

Nyt Doughty on ilmoittanut keskustelevansa mahdollisesta jatkosta Ottawa Senatorsin supertähti Erik Karlssonin kanssa. Tarkoituksena hänellä tässä on saada mahdollisimman oikea palkkalappu, ja kuten monet tietävät, tulisi Karlssonin olla maailman eniten tienaava puolustaja.

– Minä tiedän jo valmiiksi, että tulen puhumaan Karlssonin kanssa paljon ja katselen hiukan minkälaista palkkaa hän etsii. Se myös merkitsee sen suhteen, mitä minä haen. En tiedä tekeekö hän jatkon Ottawaan, enkä sitä, että jatkanko minä LA:ssa. Et koskaan tiedä mitä tulee tapahtumaan, Doughty kertoi The Athleticin haastattelussa.

Yksi mittari on myös Nashville Predatorsin PK Subban, joka tienaa tällä hetkellä keskiarvolta 9 miljoonaa dollaria kaudesta. Doughty kokee, että hänen kuuluisi saada yhdessä Karlssonin kanssa enemmän.

– Nyt me hiukan mittailemme mitä PK tienaa. Mielestäni ansaitsisimme molemmat hiukan enemmän kuin hän.

[readmore from=”suomalaiset”]

Yksi Doughtyn mahdollisista osoitteista on Toronto Maple Leafs, jota Doughty kannatti koko lapsuutensa. Samaan syssyyn hän kuitenkin vannotti sitä, kuinka paljon Kings hänelle merkitsee.

– Kasvoin heidän (Toronto) kanssaan ja seurasin heitä jatkuvasti, joten on vaikeaa sanoa, että et koskaan haluaisi pelata heidän riveissään.

– Rakastan tätä (Kings) organisaatiota ja rakastan sen pelaajia. Sen suhteen tuntisin oloni todella, todella, todella pahaksi, jos joutuisin hylkäämään joukkuekaverini. Olen tehnyt niin paljon asioita tässä seurassa ja tunnen oloni täällä kotoisaksi. LA on ykkösvaihtoehtoni, mutta et koskaan tiedä mitä tapahtuu, eikö se ole juuri näin?