Edmonton Oilersin Connor McDavid on todistetusti maailman nopein luistelija ja nyt hänestä saattaa tulla vieläkin nopeampi.

On nimittäin niin, että Oilers-kapteeni on pelannut tähän päivään saakka väärän kokoisilla luistimilla, ainakin, mikäli bostonilaista kaukalotyöntekijää on uskominen.

Asia tuli ilmi, kun Oilers-tähden isoveli Cam McDavid postasi Instagramiin kuvan, jossa hän on ulkojäillä pikkuveljensä ja heidän yhteisen kaverin kanssa.

– Viikonlopun paras hetki oli, kun kaukalotyöntekijä tuli sanomaan Connorille, että luistimen koon pitäisi olla numeron verran pienempi kuin kengän koon, Cam kirjoitti kuvan yhteyteen.

Naistyöntekijän näkemys tuli esille, kun kolmikko oli vuokrannut paikasta luistimet ja työntekijä oli sanonut Connorille, että tämä pyytää liian isoja luistimia.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Hän yritti antaa minulle neuvoja sen suhteen, minkä koon luistimet minun tulisi ottaa, enkä lähtenyt väittelemään hänen kanssaan asiasta, vaan noudatin hänen neuvoaan, McDavid kommentoi tapausta NHL.com:lle.

Luistimissa oli kuitenkin mielenkiintoinen ongelma: vaikka niiden piti olla pienempää kokoa, itse asiassa ne olivat liian isot.

– Luistimet olivat liian isot, mutta ne ajoivat asiansa.

Nähtäväksi jää, lähteekö McDavid muuttamaan omien luistintensa kokoa asian tiimoilta, vai luottaako hän edelleen omaan näkemykseensä. Jotenkin jälkimmäisen vaihtoehdon voisi nähdä todennäköisempänä, varsin asiallisesta vinkistä huolimatta.