[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Colorado-Winnipeg
Torstaina 30.11 klo 04.30
NHL

Colorado repii ja raataa kentällä sen minkä pystyy, mutta tuloskäyrä on kääntynyt laskevaksi. Joukkue on pystynyt voittamaan vain kaksi ottelua viimeisestä viidestä ja on samalla tipahtanut oman divisioonansa viimeiseksi. Ero pudotuspelipaikkaan on vain pari pistettä, mutta enemmän huolestuttaa joukkueen tämänhetkinen vire. Nathan MacKinnon pelaa hienoa kautta, hän on summannut jo tähän mennessä upeat 7+19 pistettä. Coloradon tulisi pystyä tiivistämään puolustustaan, jotta se pysyisi mahdollisimman pitkään mukana pudotuspelitaistossa.

Winnipeg pelaa edelleen upeasti. Vaikka joukkue on voittanut ”vain” kolme ottelua edellisestä viidestä, on sen peruspelaaminen mallillaan, kunhan kaikki jaksavat keskittyä peliin ja pitämään välimatkat lyhyinä. Edellisellä kierroksella joukkue murskasi Minnesotan peräti 7-2, Joel Armia summasi pelissä tehot 1+1, Patrik Laine jäi pisteittä. Mark Scheifele johtaa ykkösketjua varmasti, sentteri on summannut tehot 12+16 / +7 tähän mennessä ja taistelee aivan koko NHL:n pistepörssin kärkisijoista.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Coloradolla ei otteluun lähdettäessä ole poissaoloja. Winnipegiltä puuttuu puolustaja Toby Enstrom sekä kakkosmaalivahti Steve Mason.

Arvio

Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet aikamoista vuoristorataa, joukkueet ovat voittaneet toisiaan vuoronperään. Isomaaliset ottelut ovat olleet yleisiä, eikä isoista maalimääristä olla varmastikaan kaukana tälläkään kertaa. Winnipeg on alkanut lunastamaan niitä odotuksia joita siihen on ladattu jo parin viime vuoden ajan, Paul Mauricella on käsissään yksi koko NHL:n potentiaalisimmista joukkueista. Jos vierasjoukkue jaksaa pelata kärsivällisesti omaa peliää, saa se voittoon tarvittavat paikat ennemmin tai myöhemmin. Vierasvoitto makealla kertoimella houkuttaa pelaajia.

Colorado-Winnipeg 2 (2.20)