Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjillä kulkee, nimittäin sekä Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho ovat pelanneet viime aikoina yhteen kuin unelma.

Kaksikko onkin tällä hetkellä Hurricanesin sisäisen pistepörssin kärjessä, kun Teräväisellä on kasassaan 21 tehopistettä ja Aholla 18.

Nyt Aho on rankattu Fansided-sivustoon kuuluvan Cardiac Canen jutussa NHL:n parhaaksi toisen vuoden pelaajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että taakse jäivät muun muassa Auston Matthews, Patrik Laine, William Nylander ja Mitch Marner.

Sivusto perustelee päätöstään muun muassa sillä, että Aho on joutunut tulemaan pitkälti toimeen itsenäisesti. Toki esimerkiksi juuri Teräväinen on muodostanut Ahon kanssa uskomattoman tehokkaan tutkaparin, mutta sivuston mukaan Aho ei ole saanut ketjukavereiltaan samanlaista tukea kuin Matthews.

Ahoa myös pidetään Hurricanesin yhtenä tärkeimmistä pelaajista, minkä vuoksi Cardiac Canen toimittaja Andrew Miller uskaltaa rankata Ahon parhaista parhaimmaksi.

Sivusto kertoo samaan syssyyn myös sen, että Ahon nopeutta ja taitoa ei voit kukaan tai mikään. Millerin mukaan Aho pystyy tekemään ketjukavereistaan huomattavasti parempia pelaajia.