Anaheim Ducksin onnitteluviestiä NHL:n suuntaan ei todellakaan katsottu hyvältä, vaikka osa jaksoikin kääntää tilanteen huumorin puolelle.

NHL juhlisti sunnuntaina 100-vuotissyntymäpäiviään, kuten aiemmin kerroimme (LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ). Luonnollisesti NHL-seurat olivat onnittelemassa liigaa ja niin oli myös Anaheim Ducks.

Vaan Orange Countyssa homma karkasi täysin lapasesta.

Ducksin some-tileille nimittäin ilmestyi video alastomasta Ryan Kesleristä pyörimässä kalifornialaisseuran toimistolla ja siihen yhteyteen oltiin isketty teksti ”NHL:n 100-vuotissynttärit kaipasivat erityislaatuisia onnitteluja Ryan Kesleriltä.”

Iain Lafave

@iainlafave

William Sherwood

@WillSherwood93
What's wrong with that lol
Just another example of people pretending to be outraged

Kuten todettua, osa veti pahemman kerran herneet nenäänsä, kun taas toiset tuomitsivat asiasta suuttuneet lähinnä tekopyhiksi ihmisiksi.

Videolla, joka on nyt siis jo poistettu, Kesler vaelsi siis alasti Ducksin toimistolla. Hän kävelee pätkässä kahden naistyöntekijän ohitse, kunnes saapuu miespuolisen työkaverinsa toimistolle.

– Kes, mitäs ihmettä sinä oikein teet, kaveri? Sinulla ei ole vaatteita päälläsi, miestyöntekijä kommentoi näkymää.

– Tänään on NHL:n 100-vuotissyntymäpäivä. Juhlistan sitä syntymäasussani.

Ducks pahoitteli harkitsematonta tekoaan somessa seuraavin sanoin:

”Aiemmin tänään postaamamme twiitin piti olla kevytmielinen video, joka juhlistaa NHL:n 100 vuoden taivalta. Jälkiviisaina ymmärrämme, että videon sisältö saattoi olla ajattelematon. Olemme poistaneet videon ja pahoittelemme tapahtunutta.”