Colorado Avalanche oli viime kaudella NHL:n ylivoimaisesti surkein seura, mutta meininki on ollut tällä kaudella jo huomattavasti parempaa.

Seuran nuorukaiset kypsyvät yhä paremmin todelliselle NHL-tasolle, ja yksi heistä on ehdottomasti suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen.

Rantanen olikin jälleen viime yönä todella hyvässä terässä, kun Avalanche kaatoi Dallas Starsin lukemin 3-0. Suomalaishyökkääjä keräsi tililleen kaksi syöttöpistettä, joiden myötä hänen kauden tehonsa ovat 6+13.

Tähän väliin on vielä muistuteltava, että Rantanen on pelannut tällä kaudella vasta 20 ottelua, joten pistetahti on aivan loistavalla tasolla.

[readmore from=”suomalaiset”]

Kun häneltä kysyttiin kommentteja viime yön kamppailusta, oli suomalainen jälleen nöyrää poikaa.

Moni asia sai Rantaselta huomiota, mutta hän itse ei noussut missään vaiheessa kommentteja esiin. Sen sijaan suomalainen puhui paljon ketjun pelaamisesta ja oman pään tekemisestä.

– Pelaan kahden loistavan pelaajan kanssa, mikä auttaa minua todella paljon. Pyrin pelaamaan heille paikkoja ja saamme tehtyä hyviä liikkeitä hyökkäysalueella, Rantanen analysoi BSN Denverin mukaan.

– Viime otteluissa olemme olleet kohtalaisen hyviä myös omassa päässä, ja näin sen pitäisikin olla. Jos emme pääse pisteille, meidän täytyy pitää kaverin ykkönen nollilla.