Nashville Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinne tunnetaan melkoisen rauhallisena kaverina sekä kaukalossa että sen ulkopuolella.

Vaan se pinna palaa meistä jokaisella jossain vaiheessa ja Rinteen kohdalla näin tapahtui viime yön kotiottelussa Montreal Canadiensia vastaan.

Rinteen torjuman kiekon jälkeen Predators-maalille syntyi pienimuotoinen kahakka. Tilanne näyttikin jo rauhoittuneen, ja alkuun kokenut suomalainen käyttäytyi viilipyttymäisen kylmästi, mutta lopulta tunteet kuohahtivat, kun Canadiens-tähti Brendan Gallagher tuli hakemaan Rinteen maaliin päätynyttä mailaansa.

Rinne suorastaan tyrmäsi Gallagherin jäänpintaan ja välittömästi tämän jälkeen 34-vuotias suomalaisvahti joutui vastaamaan teostaan Karl Alznerille, joka hyökkäsi Rinteen kimppuun.

Lopulta uusi kahakka oli valmis ja meno näytti tältä:

Rinne todennäköisesti veti herneet nenään siinä kohtaa, kun useat Canadiens-pelaajat kävivät hakkaamassa häntä torjunnan jälkeen käsille ja lopulta – sopivan paikan ilmaannuttua eteen – hän päätti antaa takaisin.

Kuten yllä olevalta videolta on kuultavissa, suomalaisvahdin reaktio aiheutti Predators-faneissa jättimäisen positiivisen reaktion. Näin käy usein, kun Rinteen kaltainen rauhallinen kaveri reagoi voimakkaasti johonkin tilanteeseen.