Oletko koskaan ajatellut, miltä Edmonton Oilers näyttäisi ilman sen nykyistä GM:ää, Peter Chiarellia? No enää ei tarvitse, koska kanadalaissivusto The Score on tehnyt tämän meidän kaikkien puolesta.

The Score on nimittäin luonut Oilersin kokoonpanon uusiksi sillä tavalla, että mukana kokoonpanossa ovat muun muassa ne pelaajat, jotka ovat kaupattu Chiarellin aikakaudella ulos. Luonnollisesti ne pelaajat eivät ole mukana kokoonpanossa, jotka ovat saapuneet kyseisten vaihtokauppojen myötä Edmontoniin.

Sen sijaan Chiarellin aikakaudella varatut pelaajat ovat listauksessa mukana. Myös ulosostetut pelaajat ovat otettu mukaan.

Oilersin hyökkäys, jos Chiarelli ei olisi koskaan ollut seuran GM:

Vasen laita Sentteri Oikea laita
Taylor Hall Connor McDavid Leon Draisaitl
Nail Yakupov Mathew Barzal Jordan Eberle
Anton Slepyshev Ryan Nugent-Hopkins Jesse Puljujarvi
Jujhar Khaira Iiro Pakarinen

 

Ulos jäivät: Milan Lucic, Ryan Strome, Zack Kassian, Mark Letestu, Patrick Maroon, Mike Cammalleri, Drake Caggiula, Brad Malone.

Oilersin puolustus, jos Chiarelli ei olisi koskaan ollut seuran GM:

Vasen Oikea
Oscar Klefbom ($4.167M) Justin Schultz ($5.5M)
Darnell Nurse ($863K)
Brandon Davidson ($1.425M)

 

Ulos jäivät: Andrej Sekera, Adam Larsson, Kris Russell, Matthew Benning, Eric Gryba, Yohann Auvitu.

Maalissa olisi sen sijaan tällä hetkellä ainoastaan Laurent Broissot, sillä ykkösvahtina toimiva Cam Talbot on Chiarellin hankinta.

Nykytilanteessa Oilersilla on ensi kauden palkkakatossa tilaa 13 miljoonaa dollaria, kun sopimuksen alaisia pelaajia on 14 kappaletta. Vaihtoehtoisessa joukkueessa tilaa olisi taasen reilut 20 miljoonaa dollaria ja sopimuksenalaisia pelaajia kymmenen kappaletta.