Puolustaja PK Subban, joka kiekkoilee nyt siis toista kauttaan Nashville Predatorsissa, kohtasi viime yönä muun joukkueen tavoin Montreal Canadiensin, joka on tähtipuolustajan entinen seura.

Sehän tarkoitti siis samalla sitä, että Subban kohtasi siinä samalla tukun vanhoja joukkuekavereitaan, mutta se ei menoa haitannut siinä vaiheessa, kun ottelussa taisteltiin tosissaan voitosta.

[readmore from=”suomalaiset”]

Nimittäin Subban paljasti kamppailun jälkeen pelistä aivan hulvattoman tarinan, jonka toinen osapuoli oli kanadalaispuolustajan entinen joukkuekaveri, Brendan Gallagher.

– Minä kutsuin häntä lyhyeksi eikä hän juurikaan tykännyt siitä. Kun juttelin hänelle, katselin hänen päänsä ylitse, eikä hän pitänyt tästäkään, Subban nauratti toimittajia Sportsnetin mukaan.

– Otin siitä sitten ”naamapesun”, joka sinun on joskus kärsittävä. Onneksi hän sai tilanteesta ylimääräiset jäähyminuutit, ja tästä syystä minä juuri hymyilin.

Temppu myös lopulta toimi – ainakin sen voiton suhteen – sillä Predators vei ottelun nimiinsä voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 3-2.