Arizona Coyotesin suomalaisvahti Antti Raannan ottelu yön NHL-kierroksella San Jose Sharksia vastaan päättyi ennen aikojaan loukkaantumiseen.

Sharks-hyökkääjä Logan Couture osui ensimmäisessä erässä olkapäällään Raannan päähän, eikä suomalaisvahti pystynyt jatkamaan peliä kolauksen jälkeen.

Raanta kärsi alkukaudella alaraajavammasta, mikä piti suomalaistorjujan sivussa pelikentiltä kolmen viikon ajan.

[readmore from=”suomalaiset”]

Coyotes on aloittanut NHL-kautensa surkeasti ja löytyy sen takia sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Raannan palattua joukkue yltyi kuitenkin hurjaan vireeseen ja voitti kolme peräkkäistä ottelua.

Sharks johtaa Coyotesia toisessa erässä lukemin 2-0. Raanta kerkesi pelata ennen loukkaantumista vain hieman yli yhdeksän minuuttia ja torjui kaikki yhdeksän maalia kohti tullutta laukausta.

Suomalaisen tilalle vaihdettiin luukkuvahti Scott Wedgewood.