Charlotte Checkers, siis Carolina Hurricanes AHL-seura, kohtasi viime yön kamppailussaan Belleville Senatorsin, jonka se onnistui kaatamaan lukemin 4-2.

Tästä suurin kiitos kuuluu kahdelle suomalaiselle suurlupaukselle, Aleksi Saarelalle sekä Janne Kuokkaselle, jotka olivat täydellisessä ilmiliekissä.

Saarela iski kamppailussa kaksi maalia, vaikka saikin päävalmentajalta myös negatiivisia kommentteja ottelun jälkeen. Kuokkanen taasen oli mukana jokaisessa Checkersin maalissa, sillä hän iski tehot 1+3.

Suomalaiset pelasivat luonnollisesti samassa vitjassa, jossa heidän kanssaan oli myös Patrick Brown. Päävalmentajana toimiva Mike Vellucci kehuikin trion tekemistä maasta taivaisiin.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Se ketju pelasi todella hyvin. Kaksi suomalaista löysi toisensa ja ”Brownie” antaa heille vakautta, sillä hän on johtaja, hän tekee kovaa töitä ja jahtaa heille kiekkoja. Se on hyvä koostumus, Vellucci kertoi Saarelan ja Kuokkasen ketjusta Checkersin verkkosivujen mukaan.

Hurricanesin organisaatiossa pelaa tällä hetkellä myös toinen kova suomalaiskaksikko, sillä Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ovat muodostaneet viime aikoina uskomattoman tehokkaan tutkaparin.

On siis täysin mahdollista, että tulevaisuudessa Raleigh’ssa tullaan näkemään kaksi vaarallista suomalaisduoa.