Columbus Blue Jacketsin suomalaispuolustaja Markus Nutivaara on tehnyt huikeaa jälkeä toisella NHL-kaudellaan.

23-vuotias puolustaja on rikkonut jo tässä vaiheessa kautta viime sesongin piste-ennätyksensä 2+5=7, kun nuorukaisella on tältä kaudelta 16 pelissä kasassa kahdeksan pistettä (0+8).

Buffalo Sabresin hovitoimittaja Joe Yerdon paljasti viime yönä Twitterissä, että Calgary Flamesin GM Brad Trevling ja Edmonton Oilersin GM Peter Chiarelli olivat tarkkailemassa Blue Jacketsin ja Sabresin välistä ottelua katsomossa.

TSN:n toimittaja Pierre LeBrun heittikin yöllä ilmoille melkoisen kommentin, joka voi liittyä suomalaispakki Nutivaaran tulevaisuuteen.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Columbuksella on laajuutta puolustuksessa. Mietin, jos Edmonton Oilers etsisi vahvistusta sieltä tai ei, LeBrun sanoi Twitterissä.

Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen on huhuttu etsivän viime aikoina vahvistusta joukkueensa keskushyökkääjän pelipaikalle. (Lue tästä lisää.)

Nutivaara summasi Sabres-ottelussa kaksi syöttöpistettä ja oli joukkueensa puolustuksen parhaimmistoa 3-2-voittoon päättyneessä ottelussa.

Nutivaara voi hyvinkin olla liipasimella, varsinkin, kun Oilersin GM:n Chiarellin uskotaan etsivät puolustukseen kiekollisesti taitavaa puolustajaa.