[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Dallas Stars-Montreal Canadiens
Keskiviikkona 22.11 klo 03.30
NHL

Keskviikon NHL-kierroksella kohtaavat Dallas ja Montreal, jotka molemmat jahtaavat raivoisasti paikkaa pudotuspeleihin. Molemmilla joukkueilla on kuitenkin ollut sama ongelma koko alkukauden, vuotava puolustus ja epävarma maalivahtipeli.

Dallas Stars katkaisi kolmen pelin tappioputkensa voittamalla Edmontonin komeasti 6-3. Tätä ennen joukkue ehti hävitä runsasmaalisesti mm. Floridalle ja Tampa Baylle, ja tappioiden vuoksi pudotuspeliviiva näytti karkaavan entistä kauemmaksi. Edmonton-voiton myötä joukkue on tasapisteissä viimeistä pudotuspelipaikkaa tällä hetkellä pitävän Coloradon kanssa, joten kaikki on toki joukkueen omissa käsissä. Central-divisioona on niin tasainen, että yhteenkään hukattuun pisteeseen ei oikein olisi varaa. Joukkueen onneksi tasapaino jämäkän puolustamisen sekä terävän vastahyökkäyspelin suhteen paranee koko ajan, Ken Hitchockin kädenjälki näkyy koko ajan selvemmin ja selvemmin. Kari Lehtonen on määrittelemättömän ajan sivussa maalilta henkilökohtaisen syyn vuoksi.

Montrealissa on ihmetelty jo jonkin aikaa Carey Pricen ailahtelevia otteita joukkueen maalilla. Montreal on jäänyt jo viiden pisteen päähän pudotuspelipaikoista, joten kiekkojen olisi jatkossa tartuttava paremmin kiinni. NHL on sarja, jossa viidenkin pisteen kurominen kiinni on erittäin vaikeaa. Edellisellä kierroksella joukkue koki täystyrmäyksen Torontoa vastaan häviten tylysti 0-6! Joukkueen puolustuspeli onkin ollut alkukaudella suuri ongelma, tehottoman hyökkäyspelin ohella, päästettyjen maalien keskiarvo on karu 3,53 maalia per pelattu peli. Lisäksi joukkueen pitäisi pystyä viimeistelemään tehokkaammiin otteluissa, ainoastaan umpisurkea Buffalo on tehnyt vähemmän maaleja kuin Montreal.

Poissaolot

Dallasilta uupuu Kari Lehtonen maalilta. Montrealilla ei otteluun pitäisi olla merkittäviä poissaoloja.

[text-ad]🚨 NHLSuomen lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Arvio

Molemmat joukkueet ovat hävinneet tällä kaudella suurinumeroisesti useammankin kertaa. Dallas on joukkueista se, joka näyttää pystyvän edes hitusen kehittämään peliään ja ainakin kompensoimaan heikkoa puolustuspeliään iskemällä itsekin hyvällä prosentilla maaleja. Ottelua veikatessa on vaikea ennustaa kumpi joukkueista on enemmän niskan päällä, vaikka Dallas hieman vahvemmalta nipulta vaikuttaakin. Varmemmin pääsee veikkaajana rahoille, kun pelaa suurimaalista lopputulosta, joukkueiden viimeaikaisia esityksiä ajatellen.

Yli 5.5 maalia, mukaanlukien jatkoaika ja RL-kisa (1.81)