Suomalaishyökkääjät Teuvo Teräväinen sekä Sebastian Aho muodostavat yhdessä Jordan Staalin kanssa tällä hetkellä NHL:n kuumimman hyökkäysvitjan, joka kantaa myös nimeä TSA-ketju.

Kolmikko, ja etenkin sen suomalaiset, ovat olleet nimittäin viime aikoina niin vahvassa vireessä, että oksat pois. Esimerkiksi viime yön kamppailussa Teräväinen keräsi tililleen tehot 2+1 aja Aho 1+2.

Teräväinen on taasen iskenyt viimeiseen neljään otteluun täysin käsittämättömät tehot, 5+5, kun Ahon vastaavat lukemat ovat 4+5.

[readmore from=”suomalaiset”]

– On ollut hauskaa pelata näiden kavereiden kanssa. Olemme saaneet muutaman onnekkaan pompun, mutta olemme tehneet kovasti töitä ja se on se syy, miksi olemme nyt tässä. Me vain menemme kaukaloon pelaamaan, emmekä mieti sen enempää, Teräväinen kertoi Hurricanesin verkkosivujen mukaan.

Ahon ensimmäisessä maalissa meni viime kauden tapaan turhan pitkään, sillä hän iski kauden avausosumansa vasta 16. ottelussa. Sen jälkeen on kuitenkin alkanut tapahtumaan ja oikein urakalla.

– Kaikki olivat innoissaan, kun hän sai ensimmäisensä ja nyt hän on tehnyt maalin jokaisessa ottelussa. Hän ei ole mielestäni muuttanut juuri kuitenkaan mitään.