Vegas Golden Knights aloitti kautensa mahtavasti, mihin se kykeni myös ilman ykkös- ja kakkosvahtejaan, Marc-Andre Fleurya sekä Malcolm Subbania.

Kaiken lisäksi se voitti pelejä myös kolmosvahti Oscar Danskin kanssa, mutta uskomatonta, mutta totta; myös hän kärsi loukkaantumisen.

Nyt tilanne alkaa mitä ilmeisimmin helpottaa, sillä kakkosvahdin roolissa toimiva Subban on raporttien mukaan palaamassa piakkoin tositoimiin.

[readmore from=”suomalaiset”]

Tästä hyvin esimerkin antoi se, että Subban on nyt poistettu loukkaantuneiden pelaajien listalta, mikä tarkoittaa, että hänen paluunsa on aivan nurkan takana. Subban menetti loukkaantumisen johdosta 11 ottelua.

Alavartalovammasta kärsinyt nuorukainen on nyt kuitenkin lähellä pelikuntoa. Subbanin kohdalla on toki totta, että kyseessä on jonkinlainen arpa. Hänellä on nimittäin vyöllään vasta kolme ottelua tältä kaudelta, joissa hänen tilastonsa ovat toki erinomaiset, 93,6/2.06.

Koko urallaan Subban on pelannut vasta viisi ottelua tilastoin 89,7/3.04. Hän saapui Vegasiin kesken kuluvan kauden Boston Bruinsin waiver-listan kautta.