Columbus Blue Jacketsin GM:nä toimiva Jarmo Kekäläinen on kasannut Ohion osavaltioon uskottavan jääkiekkojoukkueen, joka pelasi jo viime kaudesta lähtien loistavasti, ollen yksi Itäisen konferenssin parhaista joukkueista.

Kekäläinen on kiinnittänyt tärkeitä pelaajiaan pitkiin ja kohtalaisen edullisiin sopimuksiin, joista viimeisin oli Cam Atkinsonin seitsemän vuoden mittainen jatkosopimus.

Nyt seuran tekemisiä tarkasti seuraava kiekkotoimittaja Aaron Portzline, joka siis kirjoittaa The Athleticiin, kertoo artikkelissaan, että Kekäläinen olisi suunnittelemassa vielä jonkinasteista vaihtokauppaa.

[readmore from=”suomalaiset”]

Blue Jacketsin ongelma Ryan Johansen -kaupan jälkeen on ollut se, että sillä ei ole riveissään varsinaista NHL-tason ykkössentteriä. Atkinsonin jatko taasen varmisti sen, että seuran laituriosasto tulee olemaan pitkään kunnossa.

Yksi Blue Jacketsiin viime aikoina yhdistetty nimi on Dallas Starsin Jason Spezza, jonka vastuu Texasissa on vähenemään päin.

Kuten jo yltä pystyit lukemaan, ei Kekäläinen pelkää suuria vaihtokauppoja. Hän nimittäin lähetti juuri Johansenin Nashville Predatorsiin, mistä hän sai vastineeksi puolustaja Seth Jonesin.