[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Winnipeg Jets-New Jersey Devils
Lauantaina 18.11 klo 22.00
NHL

Winnipeg Jets on äitynyt viime kierroksilla huimaan lentoon. Joukkue porskuttaa kolmen ottelun voittoputkessa ja on tällä tahdilla menossa selvästi pudotuspeleihin. Alkukaudesta pahasti rakoillut puolustuspeli on parantunut huimasti ja joukkue onkin hieman yllättäen pelannut kohtalaisen vähämaalisia otteluita ja pelit ovat päättyneet usein maalin erolla suuntaan tai toiseen. Blake Wheeler kolkuttelee koko liigan pistepörssin kärkeä tehoilla 5+19. Patrik Laine on noussut joukkueen sisäisessä pistepörssissä jo kolmanneksi tehoin 9+5 ja on kuuden ottelun pisteputkessa. Tällä hetkellä kaikki näyttää hyvältä Jetsin osalta.

New Jersey Devils on hyvän alkukauden jälkeen alkanut hyytymään. Edellisestä kuudesta ottelustaan vain kaksi voittanut Devils on kärsinyt tehottomuudesta. Joukkue ei saa viimeisteltyä paikoistaan ja vastustaja rankaisee tästä armottomasti. Metropolitan divisioonan kärkijoukkue tipahtaa nopeasti monta sijaa alaspäin, ellei meno kaukalossa parane nopeasti. Taylor Hall johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä tehoin 6+13. Joukkueen paras maalintekijä on hieman yllättäen Brian Gibbons kahdeksalla osumallaan. Kautta linjan joukkue tarvitsee leveyttä maalintekoon, ettei hyvä alkukausi valu hukkaan.

Poissaolot

Kummallakaan joukkueella ei ole poissaoloja illan otteluun.

Arvio

Vaikka joukkueet ovat tasapistein peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa, ovat ne silti menossa eri suuntiin. Hyvin kautensa aloittanut New Jersey on valahtamassa alaspäin, kun taas hitaan kauden jälkeen liekkeihin syttynyt Winnipeg on kiipeämässä ylöspäin. Jets on löytänyt peliinsä tasapainon, jonka pitämällä se pystyy kaatamaan joukkueen kuin joukkueen. Paljon parjattu ylivoimapelikin näyttää jo paremmalta, lisäksi Joel Armian miehittämä alivoimapeli on yksi joukkueen vahvuuksista. Winnipeg kelpaa veikkaajien kupongille kotietunsa ja vahvemman vireen puolesta.

Winnipeg-New Jersey 1 (2.04)