Winnipeg Jets otti 3-2-voiton rangaistuslaukauskilpailun jälkeen Philadelphia Flyersista.

Jets oli vielä kolmannen erän viimeisillä minuuteilla tappiolla lukemin 1-2, mutta joukkueen tähtisikermä onnistui tasoittamaan pelin ilman maalivahtia.

Patrik Laine alusti Jets-tähti Blake Wheelerin iskemän 2-2-tasoituksen, ja jatkoi mahtavaa pisteputkeaan jo seitsemään otteluun.

19-vuotias suomalaistähti on tehnyt näissä seitsemässä pelissä viisi maalia ja kahdeksan tehopistettä.

Laine näytti rankkareissa huikean patenttikikkansa, jossa hän veivaa kiekkoa muutaman kerran ja ujuttaa kämmenellä sen vastustajan maalivahdin längeistä.

Laine on onnistunut bravuuriharhautuksessaan nyt neljä kertaa NHL-urallaan.