Arizona Coyotes on aloittanut kauden surkealla tavalla, sillä se ei voittanut yhtäkään ottelua varsinaisella peliajalla ensimmäiseen 20 otteluun. Tämän myötä se teki huonoudessa NHL-historiaa.

Viime yönä tähän tuli kuitenkin vihdoin korjaus, kun kojoottilauma kohtasi Montreal Canadiensin. Coyotes nimittäin nappasi kamppailusta komean 5-4-voiton, eikä tämä tullut helpolla.

– Se oli vaikea voitto. Minun on annettava kavereille paljon kunniaa viimeisestä 40 minuutista. Siellä oli tappeluita ja blokattuja laukauksia. Siellä oli tänään oikeastaan vähän kaikkea ja sitä tarvitset voittaaksesi, päävalmentajana toimiva Rick Tocchet kertoi ottelun jälkeen median edessä.

Coyotesin maalinteosta vastasivat voitto-osuman iskenyt Christian Fischer sekä Brad Richardson, Christian Dvorak, Tobias Rieder sekä Derek Stepan. Antti Raanta torjui maalinsa suulla 33 torjuntaa, joten hänen prosenttinsa oli 89,2.

Coyotes matkaa seuraavaksi Ottawaan, minkä jälkeen se kohtaa vieraissa Toronto Maple Leafsin. Tämän jälkeen on edessä paluu kotiin, kun se tulee pelaamaan kolme peräkkäistä kotiottelua.