[text-ad]Tervetuloa NHLSuomi.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Montreal Canadiens-Arizona Coyotes
Perjantaina 17.11 klo 02.30
NHL

Montreal on heikohkon alkukauden jälkeen pääsemässä jaloilleen, ja juuri oikeaan aikaan. Pudotuspelien suhteen kaikki on vielä omissa käsissä ja juuri nyt näyttää hyvältä. Viimeisestä viidestä ottelustaan joukkue on voittanut kolme, ja Columbukselle kärsitystä tappiostakin jäi yksi piste plakkariin. Carey Price oli alkukauden todella epävarman oloinen, joka vaikutti koko joukkueen pelaamiseen. Montreal yllättikin kaikki ottamalla Antti Niemen vahvuuteensa, ottaen huomioon suomalaisvahdin historiallisen huonon alkukauden. Montreal ei ole alkukaudella varsinaisesti mässäillyt maaleilla, joten hyvää maalivahtipeliä tarvitaan jatkossakin, jotta pisteitä kertyy tarvittavaa tahtia. Joukkueen tehokkaimmat pistemiehet ovat Max Pacioretty (7+5) sekä Brendan Gallagher (7+5).

Arizona näyttää kokevan Coloradon kohtalon viime kaudelta. Pudotuspelihaaveet on unohdettu jo viikkoja sitten, ja joukkueen pitää vain taistella ilta toisensa jälkeen jotta pisteitä kertyy edes kohtuullisesti. Kuntopuntarin viimeinen joukkue on hävinnyt viisi edellistä otteluaan, ja koko alkukaudella voittanut vain kaksi ottelua. Antti Raanta on paluunsa jälkeen näyttänyt pystyvänsä pelaamaan ykkömaalivahdin roolia, mutta tehtävä on mahdoton myös hänelle. Omassa päässä on soinut aivan liikaa, josta karmeimpana esimerkkinä on joukkueen tähtipelaajien teholukemat, mm. Oliver Ekman-Larssonin -15, Max Domin -11 sekä Christian Dvorakin -13.

Poissaolot

Kotijoukkueella ei ole poissaoloja. Arizonalta puuttuu puolustaja ja varakapteeni Niklas Hjalmarsson.

Arvio

Nousukuntoinen Montreal tulee jatkamaan Arizonan alamäkeä. Arizonalle tulee väistämättä niin kutsuttuja ”ohi-pelejä”, joissa voitto liukuu sen käsistä jo avauserässä ja koko ottelu on yhtä suurta selviytymistä. Välillä joukkue on pystynyt taistelemaan varsinaisen peliajan loppuun, mutta jatkoajalla viimeistään siltä ovat paukut loppuneet. Joukkue seilaa viiden ottelun tappioputkessa ja on päästänyt alkaudella jo 79 maalia, eli uskomattomat 3,95 osumaa ottelua kohti. Haiskahtaa vahvasti kotivoitolta.

Montreal-Arizona 1 (1.87)