Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi on päässyt totuttelemaan viime aikoina NHL-vauhtiin, sillä hän on päässyt tahkoamaan maailman parhaassa liigassa tällä kaudella kolmen ottelun verran.

Kaikki alkoi myös hyvin mallikkaasti, sillä suomalaisnuorukainen heitti heti kauden ensimmäisessä ottelussa maalin, joskin tämän jälkeen on ollut tilastojen jälkeen hiljaisempaa.

Puljujärvi oli kuitenkin kokoonpanossa viime yön ottelussa, kun Oilers kohtasi Vegas Golden Knightsin. Kotijoukkueen roolissa toiminut Oilers päihitti vieraat hurjin lukemin, 8-2, mutta Puljujärvi veti tästäkin huolimatta ”kiikarit”, eli jäi siis ilman tehopisteitä.

Puljujärveltä nähtiin kuitenkin yksi ottelun komeimmista suorituksista, kun hän kamppaili kiekosta yhdessä Vegas-puolustaja Brayden McNabbin kanssa.

Puljujärvi jäi nimittäin tilanteessa ilman mailaa, mutta hän jatkoi työntekoa kohti Vegasin kenttäpäätyä. Katkenneen mailan tilalle hän onnistui saamaan vaihtopenkiltä työvälineen, ja suomalainen voitti vielä kaiken lisäksi kiekon takaisin Oilersille.

Voit katsoa klipin Puljujärven komeasta taistelusta alta.