Dallas Starsin alkukausi ei ole ollut aivan niin lennokas kuin moni odotti vielä ennen kauden alkua.

Mistään mahalaskusta on turha puhua, sillä teksasilaisseura on kiinni pudotuspelipaikassa, mutta samaan aikaan se on jäänyt yhdeksän pisteen päähän omaa divisioonaansa johtavasta St. Louis Bluesista.

Suurin murheenkryyni on ollut se, ettei Starsin ykkösvitja Jamie BennTyler SeguinAlexander Radulov ole saanut nimeksikään tulitukea muilta hyökkäysketjuilta. Joukkueen hyökkääjät ovat tehneet kokonaisuudessaan 90 tehopistettä ja edellä mainittu kolmikko on tehtaillut näistä yli 51 prosenttia.

Yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä on ollut konkarisentteri Jason Spezza, joka tosin on joutunut kesän suurimpiin floppihankintoihin kuuluvan Martin Hanzalin saapumisen myötä siirtyä laiturin tontille.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Spezza on tehnyt kauden 16 ensimmäiseen otteluunsa ainoastaan tehot 1+5 ja kauden avausmaali syntyi vasta menneenä viikonloppuna. Sportsnetin arvostettu toimittaja Elliotte Friedman kertookin kuulleen Spezzan nimen siirtokeskusteluissa.

34-vuotias kanadalaispeluri hallitsee kuitenkin kohtaloaan, sillä hänellä on vielä tämän kauden ajan voimassa olevassa sopimuksessaan, joka tuo hänelle vuodessa 7,5 miljoonan dollarin tienestit, täydellinen siirron estävä pykälä.

Friedman näkee, että pykälästä huolimatta siirto on mahdollinen, mutta sanoo Starsin mitä todennäköisimmin tutkivan vielä jonkin aikaa, olisiko Spezza vastaus joukkueen maalinteko-osaston kapeuteen.