Vegas Golden Knights kohtasi viime yönä jääkiekkomaailman suurimman, kauneimman ja legendaarisimman, Montreal Canadiensin.

Vaikka ottelu oli numeroiden valossa tiukka, sillä Habs voitti sen lukemin 3-2, ei se sitä todellisuudessa ollut kovinkaan pitkään. Canadiens nimittäin johti ottelua kahdesti kahdella maalilla, ja Vegasin viimeinen kavennus syntyi noin puolitoista minuuttia ennen kamppailun päättymistä.

Kyseisestä osumasta vastasi suomalaishyökkääjä Erik Haula.

Sen sijaan se Vegasin toinen maali, se oli todellinen kaunokainen. Siitä vastasi vielä kaiken lisäksi Vegasin roudariosastoon kuuluva ranskalaishyökkääjä Pierre-Edouard Bellemare, joka iski kiekon nuottaan ensimmäisen erän lopussa.

Maalin johdosta Canadiens-puolustaja Jeff Petry joutui erätauolla häpeänurkkaan, tai hän sai vähintäänkin muilta joukkuekavereilta sakot. Bellemare onnistui nimittäin ujuttamaan kiekon hänen jalkojenvälistä ennen kuin hän iski pelivälineen nuottaan.