Winnipeg Jetsin Mark Scheifele sekä Dallas Starsin Tyler Seguin aloittivat viime vuoden lokakuussa mahtavan perinteen, joka määrittelee sen, kumpi pelaajista saa poistua jäälämmöiltä viimeisenä pelaajana.

Ensimmäisellä kahdella kerralla Scheifele vei voiton nimiinsä, mikä myös tarkoitti Jetsin kannalta hyvää. Joukkue nimittäin voitti kummankin ottelunsa.

Kun Stars ja Jets kohtasivat uudemman kerran viime yönä, pidettiin perinteistä jälleen kiinni. Tällä kertaa Seguin vei taiston kotiyleisön riemuksi nimiinsä, mikä intoutui pienoiseen huutomyrskyyn kaksikon ”kps:n” jälkeen.

Dallas Stars

@DallasStars
Seguin had that home ice advantage against Scheifele tonight. Rock wins it!

Stars-fanien harmiksi perinne ei pitänyt enää sisällään sitä, että kps:n voittaneen pelaajan joukkue olisi voittanut ottelun, sillä Jets vei kamppailun nimiinsä lukemin 4-1.

Tappio oli Starsin kannalta myös siksi musertava, sillä se olisi noussut sen myötä mukaan pudotuspelikuvioihin. Se on nimittäin tällä hetkellä tasapisteissä Vancouver Canucksin (villi kortti -paikalla), Nashville Predatorsin (villi kortti -paikalla), Calgary Flamesin sekä Chicago Blackhawksin kanssa.