Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine on valtava nimi kotimaassaan, mutta sitä hän on myös Kanadan puolella. Hän on nimittäin Winnipegissä lähes rokkistaran maineessa, aivan kuten Suomessa.

Tämä tarkoittaa Uudella mantereella samalla sitä, että hän on varustevalmistajien tähtäimessä. Tällä hetkellä Laine edustaa varustepuolella Baueria.

Nyt Bauer on tehnyt uuden mailansa, Vapor 1X Liten, suhteen mainoksen, jossa Laine esiintyy yhdessä supertähtien, Patrick Kanen sekä William Nylanderin, kanssa.

Mainoksen tarkoituksena on osoittaa kuluttajille, kuinka kevyestä mailasta on kyse. Ja mikä olisikaan paras tapa näyttää tämä, kuin sillä tavalla, että pelaajilla ei ole mailaa lainkaan käsissään.

Videopätkässä kolmikko käsittelee ja laukoo kiekkoja ”haamumailalla”, ja on pakko myöntää, että kuvankäsittely on tehty mallikkaalla tavalla.

Mainoksen ehdottomasti komein puoli on kuitenkin se, että Laine on edennyt urallaan nyt siihen pisteeseen saakka, että hän on niin suuri pelaaja, että hänen avullaan tehdään jo jättimäisiä mainoskampanjoita.

Voit katsoa mainoksen alta.