Dallas Starsin Tyler Seguin ja Winnipeg Jetsin Mark Scheifele ovat keskenään hyviä ystäviä.

Poikkeuksellista kaksikon suhteessa on se, että he antavat sen näkyä myös kaukalossa, pelatessaan toisiaan vastaan. Viime vuonna he nimittäin ratkaisivat kivi-paperi-sakset-setillä, kumpiko poistuu kaukalosta ensimmäisenä, ja nyt he tekivät siitä jo perinteen.

Stars ja Jets olivat nimittäin kaukalossa torstain ja perjantain välisenä yönä, eikä duo pystynyt jättämään KSP-yhteenottoa väliin.

Brady Trettenero

@BradyTrett
Mark Scheifele wins this edition of rock, paper, scissors vs. Tyler Seguin. Gets to leave the ice last.

Kuten yllä oleva video osoittaa, voiton vei Scheifele. Ensimmäiset kolme kertaa molemmat vetivät esille saman ”esineen”, mutta neljännellä kerralla Jets-tähti veti pidemmän korren paperilla, Seguinin valitessa kiven.

[readmore from=”suomalaiset”]

Myös viime vuonna Scheifele oli KSP:ssä kaksikosta vahvempi.

Kyse on paljon muustakin kuin vain KSP:stä. Seguin ja Scheifele ovat nimittäin molemmat niin taikauskoisia, että he haluavat poistua lämmittelyjen jälkeen viimeisenä pelaajana kaukalosta. Kun siis yhteisymmärrystä tämän suhteen ei ole löytynyt, kaksikko on päättänyt ratkaista voittajan varsin luovalla tavalla.

Ja itse asiassa kyse ei välttämättä ole pelkästä taikauskosta, sillä näillä molemmilla kerroilla Scheifelen edustama Jets on vienyt myös itse ottelussa voiton. Vuosi sitten lopputulos oli 4-1 ja tänä vuonna 3-0.