Edmonton Oilersin alkukausi ei ole ollut aivan odotetunlainen, eikä myöskään megatähti Connor McDavid ollut etenkään alkukaudesta aivan viime kauden tikissä, mitä tulee tilastoihin.

Viime aikoina on kuitenkin kulkenut paremmin. NHL:n kenties kirkkain supertähti saalisti viime yönä tililleen jälleen kaksi syöttöpistettä lisää, kun Oilers hävisi 3-2 Pittsburgh Penguinsia vastaan. Näin hänen saldonsa kauden 11 ottelusta 5+8.

Toinen syötöistä oli todellinen kaunokainen. Hän sai kiekon alunperin Penguinsin hyökkäyspäädyssä, kun se kimposi tuomarin jaloista kanadalaisen lapaan. Tämän jälkeen hän vei Kris Letangin ja Olli Määtän täysin kuutamolle, minkä päätteeksi hän siirsi kiekon sokkosyötöllä Leon Draisaitlille, joka iski pelivälineen tyhjään maaliin.

NHL

@NHL
Some magic from @cmcdavid97 and a bit of patience from @Drat_29.

These two are insane. #PITvsEDM

Vaikka koko maali näytti omalla tavallaan onnekkaalta, ei tämä kuitenkaan välttämättä pidä paikkansa. McDavid ja kumppanit nimittäin pitivät juuri ennen osuman syntymistä ketjupalaverin, minkä jälkeen vitja kävi iskemässä kiekon nuottaan. (Sarkasmi-varoitus)

Voit katsoa tapahtumasta videon tämän linkin kautta (Sportsnet).