Nashville Predatorsiin kesällä Pittsburgh Penguinsista siirtynyt Nick Bonino vedätti uusia joukkuekavereitaan oikein huolella.

Bonino oli ”palkannut” PK Subbanin kuvaamaan koko tapahtumaa Predatorsin Halloween-juhlapaikan yläkerrasta ja samaan aikaan tekeytynyt vaimonsa kanssa nimmareita pyyteleviksi faneiksi.

Uhreiksi joutuivat muun muassa Pekka Rinne ja Juuse Saros, jotka mukisematta antoivat kynän käydä ja nikottelematta kirjoittivat nimmarinsa ”innokkaille faneille”. Samaan aikaan Subban iloitsi Boninon onnistumisista parvekkeella.

Tällä hetkellä loukkaantuneiden kirjoilla oleva Ryan Ellis sen sijaan joutui hieman noloon tilanteeseen, sillä hän ei suostunut raapustamaan nimikirjaimiaan Boninolle.

P.K. Subban

@PKSubban1
@NickBonino and his wife Lauren took it too a level that every athlete would understand and appreciate! Just genius! 😂☝🏿 #seekers👀@predsnhl

Kaiken kaikkiaan Boninon, hänen vaimonsa ja Subbanin yhteisjekutusta voidaan pitää enemmän kuin onnistuneena, sillä ainakaan videon perusteella kukaan ei tunnistanut tuoretta Predators-peluria.

Ja ehkäpä juuri se tuoreus auttoi asiassa – esimerkiksi Rinteellä, joka on ollut iät ja ajat Nashvillessa, olisi ollut satavarmasti huomattavasti suurempia ongelmia onnistua tässä tehtävässä.

Tähän loppuun täytyy antaa kehut ehdottomasti myös Saroksen asuvalinnalle; suomalaisnuorukainen pukeutui ainakin kuvasta päätellen Batmanin tutkapariksi, eli Robiniksi. Harmi, että Rinne ei ”isoveljenä” lähtenyt pukeutumaan Batmaniksi.