Kuten jo eilen illalla selvisi, sai Vadim Shipachyov tililleen 30 päivän hyllytyksen AHL-seuran laiminlyönnistä.

Shipachyovin oli nimittäin määrä pelata AHL-joukkue Chicago Wolvesin riveissä, jonka aamuharjoituksiin venäläistähti esimerkiksi osallistui. Kuitenkin vain muutama tunti ennen ottelun alkua Shipachyov ilmoitti jättävänsä AHL-seuran oman onnensa nojaan.

Syy hyllytykseen oli siis täysin oikea, eikä tämän jälkeen ole kovinkaan todennäköistä, että venäläisen NHL-ura jatkuisi enää tämän jälkeen.

Todennäköinen vaihtoehto tällä hetkellä onkin, että Shipachyovin sopimus puretaan, minkä jälkeen hän suuntaa takaisin kotimaahansa Venäjälle, mitä luultavimmin SKA Pietarin riveihin.

Ja tämä kaikki saattaa tapahtua hyvinkin pian.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

– Jos Shipachyovia ei kaupata viimeistään maanantaina (tänään), sopimuksen purku ja takaisin Venäjälle lähteminen saattaa tapahtua todella pian, kiekkotoimittaja Eric Engels kertoi omalla Twitter-tilillään.

Shipachyov ehti pelaamaan Vegasin riveissä kolmen ottelun ajan, joissa hän iski yhden maalin. Tämä syntyi heti hänen debyyttiottelussaan.

Ongelmaksi kuitenkin muodostui vastuun puute, sillä Shipachyov pelasi jokaisessa pelaamassaan NHL-ottelussa alle 11 minuuttia. Lopulta hänet lähetettiin takaisin AHL-kaukaloihin.