Montreal Canadiensin Carey Pricella on äärimmäisen vaikea alkukausi takana. Habs on itäisessä konferenssissa viimeisenä ja ennen rakastettu kanadalaisvahti on joutunut jopa seuran fanien tutkan alle (lue uutinen).

Viime yönä Montreal nappasi vasta kauden kolmannen voittonsa New York Rangersista.

NHL-asiantuntija Don Cherry varoittaa seuran kannattajia liikaa kritisoimasta Pricea. Muuten tähtivahti saattaa karata muualle.

– Muistatteko, mitä te teitte Patrick Roylle? Tiedätte minne hän meni. Montrealin kannattajat ovat joukko menestyksen perässä siipeileviä. He juhlivat, kun hän voittaa, Cherry kritisoi Hockey Night in Canada -ohjelmassa.

Canadiens-legenda Roy oli vuonna 1993 avainasemassa Montrealin edellisessä Stanley Cup -voitossa. Pelaaja siirtyi muutama vuosi myöhemmin Colorado Avalancheen.

[readmore from=”suomalaiset”]

Viime kauden Vezina-ehdokas Price ei ole pelannut omalla tasollaan. Maalivahti on päästänyt keskimäärin 3,64 maalia per peli ja kanadalaisen torjuntaprosentti on heikko .883.

Vikaa on ollut myös Canadiensin hyökkäyspäässä. Joukkue on tehnyt tällä kaudella vain 23 maalia.

– Tämä on ihmisille eräänlainen mahdollisuus. Jotkut ovat tunteneet joutuneensa entisissä seuroissaan hylätyiksi. Heillä saattaa olla painolastina halu näyttää kuuluvansa tähän sarjaan. Jotkut pelaajista saavat parempia mahdollisuuksia kuin koskaan missään muualla, McPhee lisäsi.