NHL:ssä pelataan tulevana yönä jopa 12 laadukasta jääkiekko-ottelua, joista muutama on luonnollisesti ylitse muiden. Mukana on joka tapauksessa jopa 24 eri joukkuetta, joten valinnanvaraa riittää.

Ensimmäisenä kanavat kannattaa kääntää St. Louis Bluesin ja Columbus Blue Jacketsin väliseen kamppailuun, kun joukkueet aloittavat taistonsa klo 03:00.

Vastakkain ovat kaksi laadukasta kiekkojoukkuetta, joista etenkin toinen, siis Blues, on aloittanut kautensa erinomaisella tavalla. Se on pelannut tähän mennessä 11 kamppailua, joista sillä on kahdeksan voittoa ja vain kaksi varsinaisen peliajan tappiota.

[readmore from=”suomalaiset”]

Blue Jackets on sen sijaan ollut hiukan rauhallisempi, joskin se on voittanut yhdeksästä kamppailusta jopa kuusi. Ottelun suurin mielenkiinto on joka tapauksessa Artemi Panarinin sekä Vladimir Tarasenkon välinen taisto.

Kun kyseinen kamppailu on pelattu, kannattaa katseet kääntää Edmonton Oilersin ja Washington Capitalsin vääntöön. Miksi, kysyt? No siksi, että ottelussa toisistaan ottavat mittaa sekä Alexander Ovechkin että Connor McDavid.

Koska kamppailu pelataan Edmontonissa, on alkamisajankohta todella myöhäinen, joillekin todella aikainen. Kiekko nimittäin tippuu jäähän vasta klo 05:00 jälkeen.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.