Vaikka NHL-pelaajat venyvät ilta toisensa jälkeen hurjiin suorituksiin ja antavat itsestään kaiken mahdollisen, ovat he tästäkin huolimatta samanlaisia tavallisia tallaajia – aivan kuten me muutkin.

Siinä missä NHL-pelaajat matkustavat ja pelaavat paljon, jää heille myös silloin tällöin myös jotakin vapaa-aikaa. Kun näin käy, haluavat pelaajat ottaa vapaistaan kaiken irti.

Nyt omasta vapaa-ajastaan on kertonut Los Angeles Kingsin supertähti Drew Doughty. Puolustaja kertoi, että vastoin kaikkia pohjoisamerikkalaisia stereotypioita, on hän kova jalkapallofani. Tai siis ainakin mitä tulee videopeleihin.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Minulla on videopeleistä yksi suosikki, FIFA, ja itse asiassa pelaamme sitä monien joukkuekavereiden kanssa yhdessä. Se on yksi tärkeimmistä asioista, mitä teen vapaa-ajalla, Doughty paljasti The Athleticin haastattelussa.

Doughty myös paljasti olevansa todellinen laiskottelija. Sohva on miehen sanojen mukaan kovassa käytössä, kuten myös television katselu. Hänen rakkautensa omaa sohvaa kohtaan tuokin mieleen erään legendaarisen animaatiohahmon, Homer Simpsonin.

– Sen lisäksi tykkään viettää aikaani kihlattuni ja koirieni kanssa. Rakastan myös sohvalla makoilua. Minä rakastan sitä todella paljon, se on yksi lempiasioistani.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.