Toronto Maple Leafsin Leo Komarov tunnetaan erityisen hyvin hänen kyseenalaisesta pelityylistään. Suomalainen on nimittäin kova räksyttämään, taklaamaan ja ärsyttämään, mutta tekeepä hän siinä sivussa myös aina mukavan määrän pisteitä.

Esimerkiksi toissa kaudella hän teki 62 otteluun mukavat 19 maalia ja viime sesongin 82 kamppailussa niitä syntyi 14. Meneillään olevalla kaudella tehoilun on ottanut harteilleen aivan muut kaverit, joten ”Leksa” on päässyt keskittymään omaan hommaansa.

Suomalaishyökkääjä ei olekaan tehnyt alkukauden kahdeksaan ensimmäiseen otteluun kuin yhden maalin ja yhteensä kolme tehopistettä.

Siitäkin huolimatta Komarovilla on oltava viimeiset pelit ja vehkeet, kun hän astuu kaukaloon. Tällä kaudella virolaissyntyinen laituri pelaa pelinsä Warriorin Covert QRL -mailalla, josta hän antoi nyt tavanomaista mittavammat kommentit.

Kyseinen mailamalli on uudempi versio siitä, millä muuan Patrik Laine pelasi vielä viimeisellä Tappara-kaudellaan.

Komarov antoi mittavat kommenttinsa mailasta Jääkiekkoraamattunakin tunnettuun kiekkojulkaisuun, The Hockey Newsiin. Voit lukea Leksan analyysin alta.

[readmore from=”suomalaiset”]

Minä rakastan minun mailaani. Teen sillä paljon p*skaa. Minä maalaan myös sitä, en vartta, vaan mailan alemman osan, koska se häiritsee silmiäni pelatessa. Minulla oli ennen Bauerin maila ja se oli musta, mutta tämä on väritykseltään kirkas. Se on bisnestä, joten ymmärrän, että he haluavat sen näyttävän hyvältä televisiossa. Pelaajat eivät kuitenkaan halua nähdä tällaista, tai en tiedä, ehkä jotkut haluavatkin. Mutta aina kun katsot alas, näet tämän värikkään mailan. Siinä on sinistä ja oranssia, joten olen värjännyt mailan alaosan mustaksi. Monet tekevät näin.

Pidän myös tupistani ja mailan gripistä sekä muotoilen varresta hiukan pyöreämmän. Minä vietän todella paljon aikaa mailojeni kanssa, luultavasti liian paljon. Mailani on melko löysä, enkä ole tämän asian suurin fani. Sillä ei ole kuitenkaan suurta merkitystä, sillä en ole laukoja.

Mailani on luultavasti hiukan normaalia lyhyempi, ja tämä siksi, että en ole itsekään kovin pitkä. Se vain sopii minulle. Nykypäivän mailat ovat loistavia ja ihmiset jotka niitä tekevät tietävät selvästi, mitä me haluamme.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.