Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine on aloittanut myös toisen NHL-kautensa mallikkaasti, sillä hän on tehnyt ensimmäiseen seitsemään otteluun neljä maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä.

NHL:n maalipörssissä Laine majailee tosin vasta sijalla 43., sillä liigassa on nähty alkukaudesta normaalia enemmän maaleja. Tästä syystä johtuen esimerkiksi Nikita Kucherov sekä Alexander Ovechkin ovat tehneet kumpainenkin jo kymmenen täysosumaa.

Laine on kuitenkin harjoitellut kesän ja alkukauden todella kovalla tahdilla, ja nyt myös fanit ovat päässeet lähemmäs tätä. Jets nimittäin mikitti suomalaistähtensä joukkueen harjoituksissa.

Siinä missä haastatteluista on saanut kuvan, että kyseessä on harvasanainen ja osittain ujo suomalainen mies, on todellisuus täysin toinen. On toki otettava huomioon, että Laineen huumori on kukkinut myös aiemmin media edessä.

Laine oli videolla joka tapauksessa sutjakka puhemies, joka jaksoi kannustaa ja piikitellä omilleen. Hän myös jaksoi iloita jokaisesta tekemästään maalista. Voit katsoa mahtavan videopätkän alta.

Winnipeg Jets

@NHLJets
Mic’d Up presented by @Fastsignswpg!

@PatrikLaine29 gets Mic'd Up in practice!

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.