Legendaarisen Jarome Iginlan saapumista Kanadan maajoukkueen mukana Karjala-turnaukseen pidettiin potentiaalisena vaihtoehtona.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman kertoi asiasta pari päivää sitten ja hän sanoi, että Iginlan on käytännössä ottaen pakko saapua Helsingissä pelattavaan turnaukseen, jossa ovat poikkeuksellisesti mukana myös Kanada ja Sveitsi, mikäli hän mielii mukaan olympiajoukkueeseen.

Vaan Iginlaa ei tulla – valitettavasti – näkemään Karjalassa. Hän oli vahvistanut asian Kanadan olympiajoukkueen GM:nä toimivalle Brian Burkelle.

– Halusin tietää, mitkä Jaromen aikeet ovat ja haluaisiko hän tulla pelaamaan kanssamme tähän turnaukseen. Mutta hän soitti minulle takaisin ja kertoi, ettei ole terveenä, Burke paljastaa The Athleticille.

40-vuotiaan konkarin, jonka uskotaan edelleen havittelevan NHL-sopimusta, kerrotaan käyneen hiljattain lonkkaoperaatiossa ja hän ei ole vielä omien sanojensa mukaan toipunut siitä täysin.

[readmore from=”suomalaiset”]

Burke ei katsonut Iginlan ilmoitusta kovinkaan hyvällä, sillä pelaaja itse oli alun perin ollut yhteyksissä Burkeen Karjala-turnauksessa pelaamisesta, mutta vetäytyi lopulta turnauksesta.

Vaan, mitä tämä sitten tarkoittaa Iginlan kohtalolle olympialaisten suhteen? Onko ovi nyt sulkeutunut?

– Minä vastasin hänelle, että ”kunhan sinulla on olemassa pitkän tähtäimen suunnitelma, ja pelaat viimeistään tammikuussa jossain, siinä tapauksessa voimme vielä keskustella asiasta”.

Edellä mainitun perusteella syntyykin helposti kuva siitä, että Iginla haluaa pitää edelleen ovet auki sekä NHL-sopimukselle että olympialaisille.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.