Kun Minnesota Wild kohtasi viime yönä Winnipeg Jetsin, odotettiin ennen ottelun alkua uutisia suomalaishyökkääjä Mikael Granlundin terveydentilan suhteen. On nimittäin tiedotettu, että Granlundin paluu kaukaloihin olisi jo hyvin lähellä.

Granlund itse asiassa matkasi muun joukkueen tavoin Winnipegiin, mutta hänen pelaamisensa ei ollut varmaa. Lopulta kävi niin, että suomalaista ei nähty joukkueen kokoonpanossa.

[readmore from=”suomalaiset”]

Tämä herätti lopulta kysymyksiä siitä, että Granlund tuli pelaamaan tulevana yönä, kun Wild kohtaa Calgary Flamesin. Tälläkin kertaa Wild-fanit saavat mitä luultavimmin pettyä, sillä Granlundin ei uskota pelaavaan vielä tässäkään ottelussa.

Kiekkotoimittaja Michael Russo kertoi nimittäin The Athleticissa, että seura ei haluaisi riskeerata Granlundin terveyttä peluuttamalla häntä turhan aikaisin.

Kaiken lisäksi Wild tulee aloittamaan Wild-kamppailun jälkeen kuuden ottelun mittaisen kotiputken, joka saa alkunsa ensi viikon tiistaina Vancouver Canucksia vastaan. Tällä hetkellä paras arvaus onkin, että ”Granny” tulee palaamaan kaukaloihin kyseisessä kamppailussa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.