Washington Capitals kohtasi viime yön kamppailussaan Detroit Red Wingsin. Ottelu oli kaikinpuolin tiukka, mistä kertoo myös ottelun laukaukset, jotka Capitals vei nimiinsä lukemin 41-37.

Capitals onnistui punnertamaan itsensä kamppailussa myös tiukkaan voittoon, sillä se kaatoi Red Wingsin vasta jatkoajan jälkeen. Ottelu päättyi vierasjoukkueen 4-3-voittoon.

Kamppailussa mentiin pitkään vähällä maalimäärällä, mutta kolmannessa erässä alkoi tapahtumaan. Kaksikymmentäminuuttinen piti nimittäin sisällään jopa neljä täysosumaa.

Ratkaisu syntyi lopulta venäläistähti Alexander Ovechkinin lavasta, joka on ollut alkukaudesta todella kovassa vireessä. Kyseessä oli nimittäin hänen kauden kahdeksas ottelunsa, mutta maaleja hänellä on kasassa jo kymmenen kappaletta.

Tällä kertaa Ovechkin kuitenkin venytti maalitehtailuaan aina jatkoajalle saakka. Tämä tuotti kuitenkin venäläisen kannalta hunajaa, sillä hän nousi osumansa myötä kaikkien aikojen tilastossa ykkössijalle.

Kyseessä on siis tilasto, johon on listattu historian kaikki jatkoaikamaalit. Ovechkin nousi viime yön ansiosta lukemaan 20, joka on yksi parempi kuin tshekkilegenda Jaromir Jagrilla.

Asiasta kertoi NHL.com:n toimittaja Tom Gulitti, joka julkaisi listan omalla Twitter-tilillään.

Tom Gulitti

@TomGulittiNHL
Most OT goals all-time.
1. Ovechkin 20
2. Jagr 19
3. Elias 16
4. Sundin 15
Hossa 15
Fedorov 15
D. Sedin 15

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.