Edmonton Oilersin kanadalaistähti Connor McDavid on tehnyt toistaiseksi kuluvan kauden aikana kaksi täysin käsittämätöntä yksilösuoritusta.

Ensimmäinen näistä oli paikallistaistossa Calgary Flamesia nähty maali, jossa tuulennopean McDavidin nopeudeksi mitattiin peräti 40,9 kilometriä tunnissa.

Mutta entäpä sitten se toinen suoritus? No, se nähtiin parhaillaan käynnissä olevassa ottelussa, jossa Oilers matkasi Chicago Blackhawksin vieraaksi.

Ensiksi Patrick Kane vei isännät ottelussa johtoon, pelikellon näyttäessä aikaa 7:33, kun hön osui Jan Ruttan ja Duncan Keithin esityöstä, mutta vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin oli McDavidin vuoro.

Hän piti kokenutta Keithiä täysin pilkkanaan, kääntäen tilanteessa selkänsä tälle sekä pyörähtäen lopulta ympäri, ja pelasi ketjukaveri Patrick Maroonille maalintekopaikan, josta kukaan ei yksinkertaisesti olisi epäonnistunut.

NHL

@NHL
He did that AT FULL SPEED.

@cmcdavid97 is ridiculous.

Maalista päällimmäisenä mieleen jää vain kysymys ”Miten tuo on edes mahdollista?”, sillä täysin käsittämättömäksi asian tekee se, että McDavid tekee tuon kaiken täydestä vauhdista.

EDIT [20.10.2017, 07:04]: Oilers voitti ottelun lopulta jatkoajalla 2-1. Joukkueen voittomaalista vastasi Mark Letestu ja sen syötti kaksikko Oscar Klefbom & McDavid.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.