Anaheim Ducks on kamppailut alkukauden ajan useiden loukkaantumisten kanssa, mutta pikkuhiljaa alkaa vaikuttamaan siltä, että pelaajat ovat yksitellen palaamassa takaisin tositoimiin.

Ducksin päävalmentajana toimiva Randy Carlyle paljastikin nyt haastattelussa, että puolustaja Hampus Lindholm on palaamassa kaukaloihin aivan näillä näppäimillä. Carlyle kertoi myös, että suomalaispuolustaja Sami Vatasen paluu on aivan nurkan takana.

Vatanen on parannellut alkukauden ajan olkapäätään, joka operoitiin kesällä.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Hampus, Sami ja (Ondrej) Kase ovat liittymässä takaisin harjoitusvahvuutemme ja on aina mukava nähdä terveitä kroppia takaisin tositoimissa. Kaverit eivät kyllä ole vielä aivan parhaassa mahdollisessa terässä, Carlyle naureskeli Ducksin Twitter-tililtä löytyvässä haastattelussa.

Carlyle on jo ehtinyt miettimään puolustajiensa paluuta kokoonpanoon sen suhteen, että missä he tulevat pelaamaan palatessaan takaisin kaukaloihin. Lopputulokseen hän ei ole päässyt kuin Lindholmin suhteen, joka tekee paluun Josh Mansonin pariksi.

– Tiedän varmuudella, että Hampus ainakin aloittaa Mansonin parina. Olisi hullua ohittaa se fakta, miten paljon menestystä kyseinen kaksikko on saanut viimeisen puolentoista vuoden aikana. Tämä on siis helppo päätös, mutta tämä toinen tapaus (Vatanen) on jo hankalampi homma.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.